Blackjacktafel

Blackjack strategie

Ga je op zoek naar een blackjack strategie dan zijn er een flink aantal om te onderzoeken. Lang niet alle blackjack strategieën zijn namelijk te gebruiken omdat ze niet werken. Om je de tijd te besparen bespreken we op deze site het beste plan dat je bij blackjack kunt gebruiken.

De door ons genoemde strategische aanpak is door wiskundigen berekend en geeft je op de lange termijn de meeste kans om te winnen., we raden je aan hier niet van af te wijken. Een blackjack strategie werkt alleen goed wanneer je deze blijft volgen.

Een strategisch spel

De meeste mensen zullen erkennen dat blackjack, in tegenstelling tot andere kansspelen, een strategisch spel is. Ze beweren dat hier een blackjack strategie op toe te passen zal zijn en de winkansen vergroot kunnen worden. Het is bijna gelijk duidelijk als je aanschuift bij een blackjack tafel. Elke hand zullen er grote beslissingen worden genomen en de keuzes die je maakt, beïnvloeden de gehele spelverloop. Deze zullen het verschil maken tussen het winnen of verliezen tijdens een sessie.

Een blackjack strategie kan verdeeld worden in meerdere componenten, basis en kaart tellen. De basis strategie omvat meerdere beslissingen die spelers moeten nemen om de voorsprong van het online casino omlaag te brengen. Gebruik een basisstrategietabel om je te helpen bij het maken van de juiste beslissingen tijdens lastige situaties.

Winkansen vergroten met blackjack systemen

Om de winkansen te vergroten bij online blackjack, is het aan te raden om eens een van de blackjacksystemen uit te proberen. Elke goed systeem zal beginnen met een volledig begrip van de basis. Zonder deze basis zal iedere strategie mislukken. Begin altijd met de basisstrategie, je hebt hiermee uitstekende kansen om te winnen.

Hoe werkt een basis strategie voor blackjack?

Een volledige basis strategie kan vrij complex zijn, omdat er veel situaties zijn waar je mee geconfronteerd wordt. Er zijn diverse factoren dat je in gedachten moet houden tijdens het spelen:

Blackjack tabel

– Wat zijn de spelregels van de blackjackvariant?
– De score van je eigen hand
– De openliggende kaart van de dealer
– Of de opties splitsen en / of verdubbel beschikbaar zijn

De spelregels zijn zeer belangrijk, omdat zelfs de kleinste veranderingen in de regels al merkbaar zijn tijdens het toepassen van een blackjack strategie. Laten we als voorbeeld nemen dat een dealer moet passen op alle waarden van 17. De strategieën of systemen die je daar op loslaat zullen niet gelden voor blackjack waarbij de dealer mag passen met een zachte 17. Ook kunnen het aantal decks de winstkansen verkleinen of juist vergroten (ligt aan de strategie waar je gebruik van maakt). Een goede blackjack strategie die je kan gebruiken vind je hier op de blackjacktabel.

Slechte blackjack strategie

Eén laatste waarschuwing voordat je een strategie gaat gebruiken. Het kan vaak voorkomen dat je slecht advies krijgt van andere spelers aan de blackjacktafel. Dit zal eigenlijk in tegenspraak komen met wat je bij ons gelezen hebt of eerder hebt gezien in een strategietabel. Natuurlijk zullen de adviezen goed bedoeld zijn, maar niet altijd even waar. Vertrouw op je eigen instinct en speel je eigen spel!